Bagaimana Hilangkan Masalah Kulit Muka Dalam Masa 7 Hari.

KULIT MUKA ANDA BERMASALAH?

KULIT KERING?

JERAGAT?

BINTIK HITAM?

KULIT BERMINYAK?

TUA SEBELUM USIA?

BERPARUT?

DAN MACAM-MACAM MASALAH KULIT LAIN?

Beri Saya 3 minit untuk Kongsikan Cara Paling Mudah dan GERENTI berkesan. Jangan Biarkan Wajah Cantik Anda HILANG SERI.

Jangan biarkan ianya berlarutan!

ANDA AKAN STRESS & KURANG YAKIN DENGAN DIRI ANDA

Statistik Kulit Muka Bermasalah Di Malaysia:

85%  yang berumur 12-25 tahun rakyat Malaysia hadapi  KULIT MUKA bermasalah,
Manakala 80%  yang berumur 35-60 tahun rakyat Malaysia hadapi masalah JERAGAT,

DAN 

Hampir SEMUA ORANG pernah hadapi masalah kulit muka.
Mahu Penyelesaiannya? Teruskan Membaca…   

Anda Nak Cantik Seperti Mereka?

Adakah anda mahu melakukan perubahan kepada kulit wajah anda?

Setiap kita pasti mempunyai jenis kulit muka yang berbeza, tetapi mungkin di antara kita sendiri belum mengenali apa jenis kulit muka kita? Jom kita kenal pasti kulit muka kita dalam kategori yang mana.

Kulit normal

Kulit normal atau kulit biasa iaitu jenis kulit yang licin, halus dan lembap apabila dipegang, pori-pori juga halus dan rata. Kulit kelihatan segar dan sihat. Kulit jenis ini sememangnya bertuah,hanya perlu menjaganya sahaja. Namun, Penjagaan kulit seperti jenis bedak yang digunakan, dan barang komestik perlu diteliti sebelum digunakan. Masalah yang biasa dihadapi kulit muka normal adalah kulit senang mengalami   kekeringan, bintik-bintik hitam dan pigmentasi, serta menimbulkan bintik hitam dan putih.

Kulit kering

Kulit kering pasti kelihatan kusam dan nampak tua dari usia. penyebabnya adalah kelenjar minyak yang kurang aktif dan terjadi di daerah yang cuacanya panas, atau terlalu banyak terdedah kepada penghawa dingin. Penyebab kulit kering ialah disebabkan oleh pemakaian pembersih muka yang banyak mengandungi alkohol, kurang minum air atau pengambilan ubat tertentu (roaccutane)Masalah yang dihadapi kulit kering adalah kulit muka menjadi mudah kelihatan tua, dan mudah menimbulkan  bintik-bintik hitam (freckles) garis hitam di sekeliling mata, pigmentasi dan muka kelihatan pucat dan tidak bermaya.

Kulit sensitif

Kulit muka yang sensitif terjadi kerana rangsangan faktor dari luar atau salah guna produk kosmetik.  Jenis makanan harian juga harus diperhatikan agar tidak terjadi alergi, produk make up atau kosmetik, faktor lingkungan/ cuaca panas atau dingin harus diperhatikan juga. Masalah yang selalu terjadi ialah kulit boleh pecah-pecah, merah, perit, mengelupas dan mengalami pigmentasi dan bintik-bintik hitam dan berjerawat.

Kulit yang bermasalah

Kulit yang bermasalah biasa dihadapi oleh hormon remaja yang kelenjar minyaknya terlalu aktif hingga menyebabkan kulit berminyak dan menimbulkan jerawat. Pori-pori yang terbuka mengeluarkan minyak yang berlebihan dan terjadi tumbuhnya jerawat dan apabila tidak dirawat dengan betul boleh menimbulkan pembiakan bakteria.

Apabila wanita dalam masa period atau haid hormon menjadi tidak seimbang dan sering tumbuh jerawat di bagian sekitar muka tapi itu hanya sementara. Masalah yang dihadapi ya itu tadi tumbuh jerawat/jerawat batu, pori-pori terbuka dan bintik-bintik hitam pada muka.

VITAMIN E DARI BAHAN HERBA SEMULAJADI TELAH TERBUKTI BERKESAN DAN DIGUNAKAN OLEH RAMAI SELEBRITI DAN PAKAR KECANTIKKAN DI DUNIA.

Vitamin E yang merawat kulit.

Rosehip Oil yang melembutkan, melembabkan dan menjaga kesihatan kulit.

Argan Oil yang sesuai untuk semua jenis kulit akan mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering.

Almond Oil pula merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka.

Apricot Kernel Oil yang ringan dan menyerap dengan cepat berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya untuk kulit yang sensitif.Ianya kaya dengan vitamin A, C dan E yang melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan dan kerosakan daripada matahari.

Wheat Germ Oil pula adalah salah satu sumber terkaya vitamin E, A dan D, protein dan mineral.

Evening Primrose Oil mengandungi asid lemak Omega-3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.

Masih rasa kulit anda sempurna?

Jangan yakin sangat kulit muka anda okay walaupon tiada jerawat dan jeragat,

Kulit muka anda mungkin kehausan kering kontang.

Anda mungkin bekerja dalam office ber-aircond. Minum air pulak kurang sebab tak terasa haus. Jangan ingat kulit kita sihat takde apa2 masalah. Mungkin tanda kering sudah kelihatan tapi anda tak sedar sebab ditutup dengan make-up.
.
Sebab tu, macam mana pon keadaan kulit muka kita vitamin E sangat perlu untuk protection.
.
Sibuk macam mana pun anda tetap PERLU jaga penampilan. Hanya sapu DR.BEAU

14713770_1460869990595332_7426396141502782298_n

SEMUA GABUNGAN HEBAT INI TERKANDUNG DALAM DR BEAU!

14656379_1460869917262006_1371944617104580973_n

KenapaDr. Beau?

Harga yang sangat MURAH

Gabungan Vitamin E terhebat

Senang dipakai

Boleh dibawa ke mana sahaja

100% bahan semulajadi

Disahkan oleh pakar-pakar kecantikan

Sangat sesuai until wanita Asia

Meresap ke dalam kulit dengan pantas

Bau harum dan wangI semulajadi

Tidak melekit

Rasa segar dan nyaman

SesuaI untuk semua jenis kulit

Dengan DR BEAU, anda akan gembira dengan hasil dan perubahan yang jelas dan menakjubkan, Dr Beau memang berkesan!

Cara penggunaan

Bersihkan kulit muka anda, Setelah kulit bersih, teteskan serum pada talapak tangan, kemudian, sapu dengan cara menggosok-gosok telapak tangan untuk membantu memudahkan penetrasi pada kulit.

Selanjutnya, usapkan ke seluruh atau sebagian kulit muka hingga batas leher secara merata. Terutama, pada kawasan yang biasa terlihat garis-garis penuaan.

Setelah serum disapu, dah bleh pakai bedak atau sunblok . supaya hasilnya lebih berkesan, serum sebaiknya disapu waktu pagi dan malam . Pada pagi, serum digunakan untuk menjaga kulit dari udara kotor sepanjang siang. Dan,malam boleh merehatkan dan memulihkan kulit.

SELAMAT MENCUBA!!

Awas!!

Anda mungkin akan mengalami masalah kulit muka yang berlarutan jika tiada tindakan segera.

Dr Beau akan memastikan masalah anda selesai.

Anda mungkin akan mengalami masalah kemurungan, pembaziran wang dan kurang keyakinan diri jika masalah KULIT MUKA ANDA berlarutan.

 

Jangan pendamkan kecantikan anda.Biarlah ia memberi KEYAKINAN MAKSIMUM kepada diri sendiri dan orang lain.

Order SEKARANG!Kenapa Anda Perlu Dapatkan Dr Beau Sekarang?

Poslaju

Penghantaran setiap hari

Hadiah Percuma

Bernilai RM36.00 sementara stok masih ada

Jaminan Wang Dipulangkan

Jika anda tidak berpuas hati dengan produk ini, anda boleh meminta wang anda dikembalikan. Setakat ini, tidak seorang pun yang memohonnya bagi Dr Beau sejak 2 tahun yang lepas! makin ramai pula yang repeat order, alhamdulillah.

Khidmat Pertanyaan Yang Pantas

sila hubungi kami melalui nombor yang tertera.

Jaminan Wang Dipulangkan

Jika anda tidak berpuas hati dengan produk ini, anda boleh meminta wang anda dikembalikan. Setakat ini, tidak seorang pun yang memohonnya bagi Dr Beau sejak 2 tahun yang lepas! makin ramai pula yang repeat order, alhamdulillah.

Testimoni Sebenar Pembeli Dr Beau.

DAPATKAN TIPS KECANTIKAN DAN KESIHATAN DENGAN MEMASUKKAN NAMA DAN EMEL ANDA DIBAWAH:

!
!

Privasi anda adalah keutamaan kami.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar dan agent dropship. Ia khas untuk semua pelanggan-pelanggan saya!

Ini adalah antara bonus yang akan anda dapat. Yang penting ialah saya akan cuba membantu anda dalam . One on One Coaching dari saya. Ini adalah priceless.

Saya jamin Dr Beau ini sesuai untuk:

• Mereka yang ingin bebas dari masalah kulit muka
• Mereka yang ingin kekalkan seri wajah
• Mereka yang sentiasa terdedah kepada sinar matahari
• Surirumah yang sentiasa memikat hati suami
• Mereka yang bekerja dalam ruang berhawa dingin
• Wanita tua yang ini kelihatan muda
• Pelajar yang ingin berpewatakan monarki
• Mereka yang ingin bebas dari masalah kulit muka
• Mereka yang ingin kekalkan seri wajah
• Mereka yang sentiasa terdedah kepada sinar matahari
• Surirumah yang sentiasa memikat hati suami
• Mereka yang bekerja dalam ruang berhawa dingin
• Wanita tua yang ini kelihatan muda
• Pelajar yang ingin berpewatakan monarki
• Mereka yang punyai masalah kulit sensitif

Jika anda dari golongan diatas adalah sangat digalakkan untuk mendapatkan Dr Beau. "Masa Depan Anda di Tangan Anda”.